De Gymshark App

Updated 7 months ago

Met alle 'fits on the go, exclusieve nieuwe sportkleding, meldingen voor wat nieuw is en meer, geeft de Gymshark App je altijd en overal het beste van Gymshark. Want waar je ook gaat, wij bewegen met je mee.

Warr kan ik de Gymshark App krijgen?

De Gymshark app is beschikbaar om te downloaden op de meeste locaties. Voor iOS-gebruikers kun je downloaden via de App Store en voor Android-gebruikers via de Google Play Store. We werken er hard aan om de app binnenkort in alle regio's beschikbaar te maken!

Welke functies zijn beschikbaar in de App?

De Gymshark App is de onmisbare app om op de hoogte te blijven van alles wat met Gymshark te maken heeft, zoals meldingen van nieuwe producten en boekingen voor lessen in onze Regent Street Store.

Hier is een voorproefje van wat je van onze app kunt verwachten;

De laatste producten - Ontvang de nieuwste Gymshark 'fits' als eerste.

Alleen app toegang - Shop eenmalige, exclusieve producten alleen op de app en krijg vroegtijdige toegang tot nieuwe producten en uitverkoop.

Check this out - Koop je favoriete 'fits' sneller door snel en veilig uit te checken met meerdere betaalopties die bij jou passen.

Opslaan wat je ziet - Sla je meest geliefde sportkledingstukken op in je verlanglijstje om je perfecte outfit samen te stellen.

New & Notified - De enige plek waar je meldingen kunt krijgen voor nieuwe kleding.

Favorieten - Shop de looks waar je dol op bent.

Familie Voordelen - Krijg een vroege blik op de nieuwste productlanceringen en aankomende verkopen.

In de buurt? Boek een les in onze Londen winkel - voor meer informatie over onze live ervaringen, bekijk ons artikel over Gymshark Londen.