De Gymshark Training App

Updated 7 months ago

Het is tijd om je training te verbeteren met de Gymshark Training App.

De Gymshark Training App brengt een nieuwe trainingswereld tot leven en verenigt de Gymshark community op één centrale plek. Verken de trainingsbibliotheek, maak je eigen workouts/plannen en volg je vooruitgang bij elke stap.

Waar kan ik de Gymshark Training App krijgen?

De Gymshark app is op de meeste locaties te downloaden. Voor iOS kun je downloaden via de App Store en voor Android-gebruikers via de Google Play Store. We werken er hard aan om de app binnenkort in alle regio's beschikbaar te maken!

Welke functies zijn beschikbaar in de app?

De Gymshark Training App is ontwikkeld met jou in gedachten, om je te helpen je fitnessdoelen te bereiken. Van gewichtheffen tot HIIT tot Yoga en alles daar tussenin, The Gymshark Training App helpt je daarbij.

Hier zijn een paar van de vele functies van de Gymshark Training App;

• Gym en thuis workouts & plannen

• Volg onze voorgeprogrammeerde workouts die je zelf selecteert op basis van je voorkeuren, bijv. type, duur, uitrusting of lichaamsdeel

• Volg dezelfde workouts als jouw favoriete Gymshark atleten

• Creëer jouw eigen workouts, sets en reps

• Stap-voor-stap trainingsvideo's voor alle niveaus

• Volg jouw workouts en vooruitgang

Oh, en hebben we al gezegd dat de app 100% gratis is en er geen advertenties, abonnementen of extra kosten zijn!