Mijn Gymshark Account

Updated 7 months ago

krijg je een foutmelding wanneer je probeert in te loggen op je account?

Zorg ervoor, dat je dezelfde E-mailadres gebruikt waarmee je je account hebt geregistreerd.

Rechtsboven in de hoek van de website staat een klein vlaggetje waarmee je kan kiezen in welke winkel jij je bestelling wilt plaatsen. Zorg ervoor dat jezelf in de juiste winkel bevindt, aangezien je login uniek is voor je locatie.

• Ben je je wachtwoord vergeten? Klik hier

Als je nog steeds hulp nodig hebt, neem alsjeblieft contact met ons op zodat we je probleem zo snel mogelijk kunnen oplossen.

IS HET MOGELIJK MIJN GYMSHARK ACCOUNT TE VERWIJDEREN?

Wat jammer dat jij je account wilt verwijderen, dit respecteren wij natuurlijk. Dit kunnen wij natuurlijk voor je regelen, neem alsjeblieft contact op via onze contact formulier. Een medewerker zal je dan graag verder helpen.