VERWIJDER MIJN GYMSHARK ACCOUNT

Updated 18 minutes ago

WIL JE JOUW GYMSHARK ACCOUNT EN ALLE BIJBEHORENDE GEGEVENS VERWIJDEREN? GEEN PROBLEEM!

Om jouw gegevens te beschermen, moet je eerst je e-mailadres verifiëren voordat we kunnen beginnen met het verwijderingsproces.

Wees gewaarschuwd als je het onderstaande proces volgt, worden jouw gegevens verwijderd. Dit houdt in dat alle geplaatste bestellingen bij Gymshark en via onze Gymshark App worden gewist indien je eerder bij ons hebt gewinkeld. Alle eerdere trainingsactiviteiten op de Gymshark Training App worden ook gewist indien je eerder bij ons hebt getraind.

Aangezien dit jouw login is voor de Gymshark website, Gymshark App en Gymshark Training App, zal je geen eerdere gegevens kunnen bekijken nadat we dit proces hebben voltooid.

LET OP HET VOLGENDE ZAL GEBEUREN ZODRA DIT IS UITGEVOERD:

Jouw Gymshark account op onze website, Gymshark App en Gymshark Training App zal worden verwijderd

Dit houdt in alle bestellingen die je bij ons hebt geplaatst

Dit houdt in alle trainingsactiviteiten als je bij ons hebt getraind

Als je hiermee akkoord gaat, klik hier ‘Verwijder mijn account’ om ons ID verificatieproces te voltooien en je verwijderingsverzoek te bevestigen. Wanneer je dit hebt voltooid, zal ons team je verzoek zo snel mogelijk in behandeling nemen en je op de hoogte brengen zodra dit verzoek is verwerkt!

Houd er rekening mee dat het verwerken van dit verzoek tot en met 30 kalenderdagen kan duren. We zullen er naar streven dit verzoek zo spoedig mogelijk af te handelen.