Hur spårar jag min order?

Updated 3 months ago

HUR SPÅRAR JAG MIN GYMSHARK-BESTÄLLNING?

Du får ett e-postmeddelande när din beställning har skickats med rubriken "Din beställning är på väg", som innehåller din spårningslänk. Alternativt kan du logga in på ditt Gymshark-konto och spåra din beställning!

HAR DU REDAN ETT GYMSHARK-KONTO?

1. Logga in på ditt konto

2. Kontrollera fulfilment status på din beställning.

3. Om ordern har statusen fulfilled, så väljer du beställningen.

4. Klicka på spårningslänken för att komma till din spårning.

JAG HAR INGET GYMSHARK-KONTO?

Då kommer du att gå miste om något!

För att skaffa ett Gymshark-konto följer du stegen nedan;

1. Tryck på knappen "Mitt konto" på Gymsharks hemsida.

2. Välj länken "Skapa ett konto".

3. Fyll i de relevanta fälten och klicka på "Skapa konto".

Du kan sedan när som helst logga in på ditt konto under avsnittet My Account för att se dina kontouppgifter, din orderhistorik och mycket mer.

VAD HÄNDER OM MIN SPÅRNING INTE HAR UPPDATERATS?

Oroa dig inte! Spårningsnummer uppdateras vanligtvis med kurirer vart 24-48:e timme, men ytterligare förseningar kan förekomma under tiden som din beställning är i transit.

Kontrollera i första hand din spårning för att förstå om din beställning har försenats av kuriren på grund av problem som t.ex. en felaktig adress.

Om du har upptäckt att du har angett en felaktig eller ofullständig adress, se HÄR.

Om problemet är relaterat till tullavgifter, se HÄR.

Om din spårning inte har uppdaterats på några dagar ska du inte få panik, din beställning är fortfarande på väg till dig, men om din spårning inte har uppdaterats på 6+ arbetsdagar ska du kontakta vår kundtjänst som kan hjälpa dig.