Stödcentrum

Radera mitt Gymshark-konto

Updated 10 months ago

ÖNSKAR DU RADERA DITT GYMSHARK-KONTO? INGA PROBLEM!

Om du vill radera ditt Gymshark-konto klickar du bara på knappen "RADERA MITT GYMSHARK-KONTO" nedan.

Det kan ta upp till 30 dagar att behandla din begäran, men tänk på att du kan förlora tillgången till ditt konto omedelbart när denna begäran har gjorts

ATT RADERA DITT KONTO INNEBÄR:

• Du kommer inte att kunna logga in på ditt konto på Gymsharks webbplats, Gymshark-appen eller Gymshark Training App.

• All orderhistorik från Gymshark-webbplatsen och appen (om du har handlat hos oss tidigare) kommer att raderas.

• All träningsaktivitet i Gymshark Training App (inklusive framstegshistorik, bokmärkta träningspass, planer, creator, samt skräddarsydda träningspass och planer) kommer att raderas.

Om du är okej med detta klickar du på "RADERA MITT GYMSHARK-KONTO" (radera mitt konto) nedan för att slutföra vår ID-verifieringsprocess; vi måste verifiera att vi talar med kontoinnehavaren eftersom detta hjälper oss att skydda dina personuppgifter. Endast du (eller om du inte kan, någon som agerar på dina vägnar) har rätt att begära att dina personuppgifter raderas.

Vårt team kommer sedan att behandla din begäran så snart som möjligt och kommer att uppdatera dig så snart begäran har behandlats! Det kan ta upp till 30 kalenderdagar att åtgärda detta, men vi kommer att sträva efter att slutföra din begäran så fort som möjligt.

ATT RADERA DITT KONTO INNEBÄR INTE:

Att vi raderar all information som vi har om dig.

Vi ville försäkra oss om att du förstår att rätten till radering inte är en absolut rättighet; detta innebär att även om du har bett oss att radera dina personuppgifter kan vi behöva behålla dem av följande skäl:

• Om dina uppgifter fortfarande är nödvändiga för de syften för vilka vi samlade in dem, till exempel behöver vi dem för att uppfylla våra avtalsförpliktelser gentemot dig i samband med köp av våra produkter;

• Vi måste behålla den för att kunna uppfylla våra rättsliga skyldigheter, t.ex. måste information om dina inköp sparas för att vi ska kunna uppfylla våra lagstadgade lagstadgade redovisningskrav och för skatteändamål, och vi kommer att behöva behålla en del av din information för att kunna visa att vi uppfyller våra lagstadgade skyldigheter i samband med denna förfrågan.

• vi behöver den för att fastställa, utöva eller försvara juridiska anspråk.

Om du fortfarande vill radera ditt Gymshark-konto klickar du bara på knappen RADERA MITT GYMSHARK-KONTO (radera mitt konto) nedan.

RADERA MITT GYMSHARK-KONTO

Om du vill veta mer om dina rättigheter när det gäller dina personuppgifter kan du klicka HÄR

More Questions?

Please contact our support team here.

Share this article