Mitt Gymshark-konto

Updated 3 days ago

Varför ska jag skaffa ett Gymshark-konto?

Det är snarare en fråga om varför du inte skulle göra det! Ett konto är enkelt att skapa och ger dig tillgång till dina kontouppgifter och orderhistorik, starta en retur och redigera dina sparade adresser för snabbare utcheckning!

Hur skapar jag ett konto?

Det är väldigt enkelt!

1. Klicka på knappen "My Account" (Mitt konto)

2. Välj länken " Create An Account" (Skapa ett konto)

3. Fyll i de relevanta fälten och klicka på ""Create Account"

Du kan sedan logga in på ditt konto under avsnittet My Account när som helst för att se dina kontouppgifter, orderhistorik och mycket mer.

* Vänligen notera att du inte automatiskt skapar ett konto genom att lägga in en beställning.

Jag kan inte logga in på mitt konto?

Får du ett felmeddelande när du loggar in på ditt konto? Eller har du kanske glömt ditt lösenord precis som du glömde dina hörlurar på träningsdagen? Ja, vi lider med dig.

Det finns några saker du kan göra för att lösa problemet;

• Se till att du är i rätt nätbutik eftersom din inloggning är unik för din region

• Kontrollera att du använder samma e-postadress som du använde för att registrera dig

• Har du bara glömt ditt lösenord? Följ den här länken för att återställa ditt lösenord

ÅTERSTÄLL DITT LÖSENORD

Observera att vi inte kan ändra e-postadressen på ditt konto, så om du av någon anledning vill ändra din e-postadress måste du skapa ett nytt konto genom att följa stegen ovan.

Om ingen av stegen ovan hjälper kan du skicka ett meddelande till oss så kollar vi upp det åt dig!