Gymshark Träningsapp

Updated 7 months ago

Hög tid att lyfta din träning med Gymshark Training App. Gymshark Training Appen öppnar upp en hel ny värld av träningsaktiviteter och förenar Gymshark-communityn på en central plats. Du kan utforska vårt träningsbibliotek, skapa dina egna träningspass/planer och följa dina framsteg varje steg på vägen.

Var kan jag ladda ner Gymsharks träningsappen?

Gymshark-appen finns tillgänglig för nedladdning i de flesta länder. För iOS kan du ladda ner den via App Store och för Android-användare via Google Play Store. Vi jobbar hårt på att göra appen tillgänglig i alla regioner inom kort!

Vilka funktionaliteter finns tillgängliga i appen?

Gymshark Training Appen har tagits fram med dig i fokus och hjälper dig att nå dina träningsmål. Från tyngdlyftning till HIIT till Yoga och allt däremellan, Gymshark Training Appen är med dig i din ringhörna.

Här är bara några av de många funktionerna i Gymshark Training Appen;

• Träning & planer för gymmet och hemmapasset

• Följ våra förprogrammerade träningspass som du väljer själv beroende på dina preferenser, t.ex. efter träningstyp, träningstid, utrustning eller kroppsdel

• Följ samma träningspass som används av dina favorit Gymshark-idrottare

• Skapa dina egna anpassade träningspass, set och repetitioner

• Steg-för-steg-övningsvideor för alla nivåer

• Ha koll på dina träningspass och dina framsteg

Och har vi nämnt att appen är 100% gratis och det finns inga annonser, prenumerationer eller extra avgifter!