Hoe kan ik mijn bestelling traceren?

Updated 4 days ago

HOE VOLG IK MIJN GYMSHARK BESTELLING?

Je ontvangt een e-mail zodra jouw bestelling is verzonden onder de titel "Jouw bestelling is onderweg", met daarin jouw tracking link. kunt ook inloggen op jouw Gymshark-account en jouw bestelling volgen!

HEB JE AL EEN GYMSHARK-ACCOUNT?

1. Log in op jouw Account

2. Controleer de status van jouw bestelling

3. Als de bestelling is uitgevoerd, selecteer de bestelling

4. Klik op de tracking link om naar jouw tracking te gaan

IK HEB GEEN GYMSHARK ACCOUNT?

Je mist iets! Volg de onderstaande stappen om een Gymshark-account aan te maken;

1. Klik op de knop 'Mijn Account' op de Gymshark startpagina

2. Selecteer de link 'Een account aanmaken'

3. Vul de relevante velden in en klik op 'Account aanmaken'

Vervolgens kan je op elk moment inloggen op jouw account in de rubriek 'Mijn account' om jouw account gegevens, bestelgeschiedenis en nog veel meer te bekijken.

WAT ALS MIJN TRACKING NIET IS BIJGEWERKT?

Geen stress! Tracking nummers worden normaal gesproken elke 24-48 uur bijgewerkt, maar er kunnen extra vertragingen optreden terwijl je bestelling onderweg is.

Controleer in eerste instantie je tracking om te zien of je bestelling is vertraagd door de koerier door bijvoorbeeld een onjuist adres of douanekosten.

Als je merkt dat je een onjuist of onvolledig adres hebt opgegeven, kijk dan HIER.

Als het probleem te maken heeft met douanekosten, kijk dan HIER.

Je tracking is al een paar dagen niet bijgewerkt, geen paniek, je bestelling zou nog steeds naar je onderweg moeten zijn, maar als je tracking al 6+ werkdagen niet is bijgewerkt, neem dan contact op met onze klantenservice die je verder kan helpen.