Hoe kan ik mijn bestelling traceren

Updated 7 months ago

HEB JE EEN GYMSHARK ACCOUNT?

Je kan heel makkelijk op je account inloggen en de status van je bestellingen bekijken! Zodra je bestelling is verzonden, kan je bij de informatie je track en trace vinden

Ik heb nog geen gymshark account

Zodra je bestelling is verzonden, zal je een E-mail bevestiging ontvangen met je track en trace link. Als je nog geen E-mail bevestiging hebt ontvangen met je track en trace, maak je geen zorgen, dit kan tot 24-48 uur duren.

*Let op, het kan tot 24-48 uur duren tot je een update op je track en trace link ontvangt.

verder nog hulp nodig?

Neem graag hier contact met ons op - www.gymshark.com/contact