När har ni nästa restock?

Updated 7 months ago

Vi kan inte alltid ge en förvarning om alla produkters påfyllning eftersom de alltid kan komma att ändras. Vi har dock en lagersaldo-funktion på utvalda produktsidor, så att vi kan avisera dig när de åter finns i lager.

Få meddelanden om lagerpåfyllning

1. Välj den produkt du är intresserad av

2. Välj länken " Size out of stock?" på produktsidorna (under sektionen med varans storlek)

3. Ange din e-postadress

4. Klicka på knappen "Notify me" på den storlek du är intresserad av för att få ett meddelande så snart den finns tillgänglig - så enkelt är det! Vi skulle också rekommendera att du håller ett öga på våra sociala medier, vår blogg och registrerar dig för att prenumerera på våra e-postutskick längst ner på vår hemsida.

Jag kan inte se länken "Size out of stock"?

Om länken "size out of stock" inte visas på den produkt du tittar på, betyder det tyvärr att just den produkten inte är planerad att fyllas på igen.

Men håll ögonen öppna, för vi får hela tiden in nya fantastiska kollektioner!