Voorraad

Updated 7 months ago

We kunnen je niet altijd op de hoogte stellen van alle producten die weer op voorraad zijn, omdat dit altijd kan veranderen. We hebben echter wel een restock functie op geselecteerde productpagina's, zodat we je kunnen laten weten wanneer ze weer op voorraad zijn.

Ontvang een melding over nieuwe voorraad

1. Selecteer het artikel waarin je geïnteresseerd bent

2. Selecteer de link 'maat niet op voorraad' op de productpagina's (onder de sectie met artikelmaten)

3. Voer je e-mailadres in

4. Klik op de knop 'Houd me op de hoogte' voor de maat waarin je geïnteresseerd bent om op de hoogte te worden gesteld - makkelijk toch!

We raden je ook aan om onze sociale media en blog in de gaten te houden en je in te schrijven voor e-mails onderaan onze startpagina.

Zie je geen link 'maat niet op voorraad'?

Als de link 'maat niet op voorraad' niet wordt weergegeven bij het product dat je aan het bekijken bent, betekent dit helaas dat het betreffende artikel hoogstwaarschijnlijk niet opnieuw op voorraad komt.

Houd je ogen echter open, want we hebben voortdurend nieuwe 'fits'!