Hoe kan ik mijn producten retourneren?

Updated a month ago

UPDATE: Ter herinnering: We hebben ons retourbeleid uitgebreid tot 90 DAGEN vanwege de pandemie van het Coronavirus (COVID-19).

Je hebt tot 90 dagen tijd om je pakket te retourneren, vanaf het moment dat je Gymshark-bestelling is afgeleverd. Bekijk de onderstaande informatie om meer informatie te vinden, hoe je je pakket moet retourneren, het is gemakkelijk - we beloven het!

BEKIJK ONZE VIDEO OF VOLG DEZE STAPPEN OM JE RETOUR TE REGISTREREN:

• Ga naar ons retourportaal, (klik hieronder op 'Make A Return')

• Voer je bestelnummer in (#NL123456) en je postcode OF e-mailadres van de verzending. Voer alles exact in zoals het wordt weergegeven op je orderbevestiging.

• Selecteer welk (e) item (s) je wil retourneren en waarom.

• Bevestig je originele leveringsinformatie (wijzig deze indien nodig).

• Selecteer de methode waarmee je je bestelling wilt retourneren (je ziet ook je dichtstbijzijnde afleverpunt).

• Het is mogelijk dat je een retourlabel moet downloaden - plak deze gewoon op je pakket en breng het naar het dichtstbijzijnde afleverpunt.

Meerdere retourzendingen voor dezelfde bestelling kunnen niet samen worden geretourneerd. Als je meerdere retours voor dezelfde bestelling registreert, moet je voor elke geregistreerde retour separaat een pakketjeafsturen. Als je deze samen in een pakketje terugstuurt, zal dit de terugbetaling proces vertragen.

Bewaar alsjeblieft een bewijs van je verzending, voor het geval dat we dit later nodig hebben.

Bestellingen met verschillende bestelnummers kunnen niet samen wordengeretourneerd. Dit zal de terugbetaling proces vertragen!In het onwaarschijnlijke geval dat je een defect artikel heeft ontvangen, kijk hier!

Retourneer GEEN beschadigde items, tenzij een medewerker je vraagt. Alsje een fout item retourneert zonder onze toestemming, zal het je retour vertragen.