Voorwaarden

ClockLast updated: 08 Jan 2024

Dit zijn de algemene voorwaarden waaronder wij onze producten aan je leveren.

Lees ze zorgvuldig door voordat je een bestelling bij ons plaatst. Deze voorwaarden vertellen je wat je moet weten om bij ons te kopen. Als je denkt dat er een fout in deze voorwaarden staat, laat het ons dan weten. We kunnen deze algemene voorwaarden zonder voorafgaande kennisgeving wijzigen door de herziene verkoopvoorwaarden op onze website te plaatsen. De algemene voorwaarden die op de website of app staan op het moment dat je een bestelling plaatst, zijn op die aankoop van toepassing.

1. Wie we zijn en hoe je contact met ons kunt opnemen

1.1. Wie we zijn. Wij zijn Gymshark Ltd, een bedrijf dat is opgericht en geregistreerd staat in Engeland en Wales, met bedrijfsnummer 08130873. Ons hoofdkantoor bevindt zich in GSHQ Blythe Valley Park, 3 Central Boulevard, Solihull, Verenigd Koninkrijk, B90 8AB en ons geregistreerde btw-nummer is GB152119636.

1.2. Hoe je contact met ons kunt opnemen. Je kunt contact met ons opnemen via gymshark.com/contact en/of via het ondersteuningsgedeelte op onze e-comm-app (bekend als de Gymshark-app in de App Store_ (de “app”).

1.3. Hoe we contact met jou contact op kunnen opnemen. Als we contact met jou moeten opnemen, sturen we een e-mail naar het e-mailadres dat je ons tijdens het plaatsen van je bestelling hebt verstrekt.

2. Een bestelling plaatsen

2.1. Hoe je een bestelling kunt plaatsen. Bestellingen worden geplaatst via onze website of onze app. Zodra je het/de gewenste product(en) aan je winkelmandje hebt toegevoegd, doorloop je onze afrekenprocedure waar je je contactgegevens, bezorg- en -/factureringsgegevens moet invoeren. Controleer je bestelling heel goed (bijv. het/de product(en), de maat/maten en het bezorgadres) voordat je op de knop “Bestelling voltooien” of de knop “Nu betalen” klikt.

2.2. Acceptatie van je bestelling. Je bestelling is een aanbod van jou aan ons om het/de product(en) in je winkelmand te kopen. Nadat je een bestelling hebt geplaatst, ontvang je een e-mail van ons te bevestigen dat wij de bestelling hebben ontvangen. Onze officiële acceptatie van je bestelling vindt plaats wanneer we je een e-mail sturen om te bevestigen dat we je product(en) hebben verzonden. Op dat moment ontstaat er een contract tussen jou en ons. Bij de bevestiging van je bestelling, bevestigen we ook je bestelnummer. Vermeld dit nummer als je contact wilt opnemen met ons over je bestelling, moet je dit nummer vermelden.

2.3. Beperkingen voor het plaatsen van bestellingen. Om onze producten te bestellen, moet je minstens 18 jaar oud zijn en gemachtigd zijn om de betaalmethode te gebruiken die je kiest om de producten die je bestelling mee te betalen. Als je jonger bent dan 18 jaar, mag je alleen een bestelling plaatsen als er een ouder of voogd bij betrokken is.

3. Onze rechten om je bestelling te annuleren

3.1. Als we je bestelling niet kunnen uitvoeren. In het onwaarschijnlijke geval dat we je bestelling niet kunnen uitvoeren (bijvoorbeeld omdat het product niet op voorraad is, omdat we de door jou verstrekte factuurgegevens niet kunnen verifiëren, omdat je hebt gevraagd om levering in een land waar we momenteel niet naar verzenden, of omdat er is een fout is opgetreden in de prijsbepaling of de beschrijving van het product), laten we je dit per e-mail weten en brengen wij jewe het product niet in rekening.

3.2. Ongebruikelijke of verdachte activiteit. We leveren onze producten uitsluitend voor persoonlijk gebruik. Als we iets ongebruikelijks opmerken of vermoeden dat onze producten worden gebruikt voor commerciële, zakelijke of wederverkoopdoeleinden, kunnen we een bestelling annuleren. Mocht jou dit overkomen en je denkt dat we een fout hebben gemaakt, neem dan contact op met onze klantenservice via ons online formulier op gymshark.com/contact en/of via het ondersteuningsgedeelte in onze app.

3.3. De levering van producten opschorten. Het kan zijn dat we de levering van een product moeten opschorten omdat:

3.3.1. we met technische problemen te maken hebben of kleine technische wijzigingen moeten aanbrengen;

3.3.2. we het product moeten bijwerken om wijzigingen in relevante wetten en wettelijke vereisten weer te geven; en/of

3.3.3. we wijzigingen in het product moeten aanbrengen zoals door ons aan jou gemeld.

4. Onze producten

4.1. Wat we leveren. Wej leverenfitnessuitrusting, waaronder kleding en accessoires.

4.2. Beschrijving van onze producten. De afbeeldingen van onze producten (en de verpakking ervan) op onze website en in onze app zijn alleen ter illustratie. We doen ons best om ervoor te zorgen dat de kleuren nauwkeurig worden weergegeven, maar we kunnen niet garanderen dat de weergave van de kleuren op een apparaat exact overeenkomt met die van onze producten.

4.3. Cadeaubonnen. Je kunt op dezelfde manier een cadeaubon (in de vorm van een digitale code) bij ons kopen als al onze andere producten, maar:

4.3.1. je kunt geen cadeaubon kopen met een andere cadeaubon als betaalmiddel;

4.3.2. cadeaubonnen zijn 24 maanden geldig vanaf de aankoopdatum; en

4.3.3. cadeaubonnen kunnen alleen worden ingewisseld in de lokale online winkel waar ze zijn gekocht (bijvoorbeeld, cadeaubonnen die zijn gekocht bij nl.gymshark.com, of via onze app met Nederland als het land waar gezocht is, kunnen alleen worden ingewisseld in de winkel nl.gymshark.com, of via onze app met Nederland als het land waar gezocht is).

5. Verzending

5.1. Bestemming van verzending. Helaas verzenden we momenteel niet naar de volgende landen https://support.gymshark.com/en-US/article/delivery-information

5.2. Verzendkosten. Op je bestelling zijn verzendkosten van toepassing. Alle informatie over onze verzendkosten kun je hier vinden: https://support.gymshark.com/en-US/article/delivery-information

5.3. Extra kosten. Eventuele douanerechten, invoerrechten of extra kosten die van toepassing zijn op je bestelling (bijvoorbeeld voor levering buiten het Verenigd Koninkrijk) jouw verantwoordelijkheid en zijnzitten niet bij de verzendkosten inbegrepen.

5.4. Wanneer we de producten leveren. Wanneer we je producten leveren, hangt af van de verzendmethode die je tijdens het bestelproces selecteert. Hier vind je een overzicht van onze leveringstijden: https://support.gymshark.com/en-US/article/delivery-information. Als je tijdens de sale bestelt, kan het iets langer duren voordat je onze producten ontvangt.

5.5. We zijn niet verantwoordelijk voor vertragingen die we niet in de hand hebben. Als de levering van je producten wordt vertraagd door een gebeurtenis waarover wij geen controle hebben (bijv. door vertragingen bij de post/koerier, in de logistiek of bij slecht weer), zullen wij je dat zo snel mogelijk laten weten. Als er een risico op aanzienlijke vertraging bestaat, kun je contact met ons opnemen om je bestelling te annuleren, en zullen wij je terugbetalen voor alle producten die je betaald, maar niet ontvangen hebt.

5.6. Als je niet beschikbaar bent wanneer het product wordt geleverd. Als niemand in staat is om de levering in ontvangst te nemen en de producten niet in je brievenbus passen, zal de koerier je op de hoogte brengen van de poging tot levering en je vertellen waar je je bestelling kunt afhalen of hoe je ‘m alsnog kunt laten leveren.

6. Je rechten om het contract te beëindigen

6.1. Je kunt het contract met ons altijd beëindigen. Je rechten als je het contract beëindigt, hangen af van wat je hebt gekocht, of er iets mis mee is, hoe wij presteren en het moment waarop je besluit het contract te beëindigen, zoals hieronder uiteengezet. We zijn wettelijk verplicht om producten te leveren die in overeenstemming zijn met dit contract en niets in deze voorwaarden heeft invloed op je wettelijke rechten.

6.2. Als wat je hebt gekocht kapot is of wezenlijk verschilt van hoe het op onze website of in onze app is beschreven, heb je mogelijk een wettelijk recht op beëindiging van het contract (of op een vervangend product, of op terugbetaling van je geld). In dit geval is de retourzending in Nederland gratis, mits je het product binnen 30 dagen (tenzij anders vermeld op onze website of onze app) vanaf de ontvangstdatum aan ons retourneert.

6.3. Als je het contract wilt beëindigen om een van de onderstaande redenen, zal het contract onmiddellijk eindigen en zullen wij je het volledige bedrag terugbetalen voor alle producten waarvoor je hebt betaald, maar die niet aan je zijn geleverd. De redenen kunnen zijn dat:

6.3.1. we je op de hoogte hebben gebracht van een komende wijziging in het product of in deze voorwaarden waarmee je niet akkoord gaat;

6.3.2. we je op de hoogte hebben gebracht van een fout in de prijs of beschrijving van het product dat je hebt besteld, waardoor je het niet meer wilt kopen;

6.3.3. we je op de hoogte hebben gebracht van een aanzienlijke vertraging in de levering van de producten vanwege gebeurtenissen die wij niet in de hand hebben;

6.3.4. we de levering van de producten om technische redenen hebben opgeschort, of je op de hoogte hebben gebracht dat we deze om technische redenen zullen opschorten, in elk geval voor een periode van meer dan vier weken; of

6.3.5. je het wettelijke recht hebt om het contract te beëindigen vanwege iets dat we verkeerd hebben gedaan.

6.4. Als je van gedachten bent veranderd over het product. We bieden een goodwillgarantie die je 30 dagen de tijd geeft (tenzij anders vermeld op onze website of onze app) om je te bedenken en een terugbetaling te ontvangen in plaats van de standaard 14 dagen (wat geen invloed heeft op je wettelijke rechten met betrekking tot kapotte producten). De 30 dagen bedenktijd tijd (tenzij anders vermeld op onze website of in onze app) gaan in zodra jij (of iemand die je benoemt) de producten ontvangt. Als je bestelling wordt opgesplitst in verschillende leveringen die op verschillende dagen, aankomen, gaan je 30 dagen bedenktijd (tenzij anders vermeld op onze website of in onze app) in na de dag dat jij (of iemand die je benoemt) de laatste levering ontvangt. In beide gevallen moet je mogelijk de kosten van de retourzending betalen zoals uiteengezet in ons proces voor retourzending op https://support.gymshark.com/en-US/category/returns-and-refunds. Houd er rekening mee dat sommige producten niet kunnen worden geretourneerd en dat er voor deze producten geen recht is om van gedachten te veranderen en een terugbetaling te ontvangen, zoals:

6.4.1. producten die zijn verzegeld ter bescherming van de gezondheid of voor hygiënische doeleinden (bijv. zwemkleding, ondergoed of sokken) en die na ontvangst zijn ontzegeld, of zich niet in hun oorspronkelijke verpakking bevinden, of waarvan het etiket of het hygiënestrookje is verwijderd;

6.4.2. waterflessen die zijn ontzegeld of op enigerlei wijze zijn gebruikt;

6.4.3. producten die na levering onlosmakelijk met andere producten zijn vermengd.

6.5. In het geval dat een product bij terugzending door jou beschadigd is of waarvan een onderdeel ontbreekt, kunnen wij je aansprakelijk stellen voor de waardevermindering van het product, indien je behandeling van het product verder is gegaan dan wat nodig was om de aard, de kenmerken en de werking van het product vast te stellen.

6.6. In alle andere gevallen (als wij geen schuld hebben en er geen recht is om van gedachten te veranderen). Zelfs als wij geen schuld hebben en je geen recht hebt om van gedachten te veranderen, kun je het contract nog steeds beëindigen voordat de producten worden geleverd en betaald. In dat geval hoef je alleen maar contact met ons op te nemen om het ons te laten weten.

7. Retourzendingen en terugbetalingen

7.1. Laat ons weten dat je het contract wilt beëindigen. Om het contract met ons te beëindigen, ons vragen te stellen, of in het onwaarschijnlijke geval dat je klachten hebt over het product, kun je dit laten weten door contact op te nemen met ons klantenserviceteam via ons online formulier op gymshark.com/contact, via live chat, via het ondersteuningsgedeelte of via een van de andere opties op onze website of in onze app. Geef je naam, adres voor verzending, bestelnummer en e-mailadres op, zodat we je snel en gemakkelijk kunnen helpen.

7.2. Producten retourneren na beëindiging van het contract. Als je het contract om welke reden dan ook beëindigt nadat er producten naar je zijn verzonden of je de producten hebt ontvangen, moet je deze aan ons retourneren. Het retourproces is uiteengezet in ons Beleid inzake retourzendingen. Bezoek ons Portaal voor retourzendingen op gymshark.com/returns of via onze app, Vul de vereiste informatie in (inclusief details van het/de product(en) dat/die je retourneert en de reden(en) voor retourzending) en volg de relevante instructies, waaronder (indien gespecificeerd) het afdrukken van een etiket voor retourzending. Als je gebruik maakt van je wettelijke herroepingsrecht, kun je ervoor kiezen het wettelijk verplichte herroepingsformulier in te vullen, dat je via een e-mail naar: support@gymshark.comkunt aanvragen, invullen en terugsturen. Het kan echter nog steeds nodig zijn om je retourzending via ons Portaal voor retourzendingen te voltooien. Vervolgens moet je het pakket met het/de product(en) dat/die je retourneert (met het etiket voor retourzending stevig bevestigd) achterlaten bij een van de inzamelpunten die we je hebben gegeven. Tenzij anders vermeld op onze website of in onze app, moet je ervoor te zorgen dat de producten binnen 30 dagen na levering aan ons worden geretourneerd.

Hoe en wanneer we je terugbetalen. Wij zullen het bedrag dat je voor de producten hebt betaald (waaronder de verzendkosten indien van toepassing) via de oorspronkelijke betaalmethode terugbetalen. Voor aankopen die voor een deel met een kaart en voor een deel met een cadeaubon zijn betaald, wordt de terugbetaling eerst toegepast op de cadeaubon. Als je tijdens het betalen een kortingscode hebt gebruikt, zal het terug te betalen bedrag worden verminderd om rekening te houden met het voordeel van de korting die je bij de aankoop van het product hebt gekregen. We zullen je zo spoedig mogelijk terugbetalen. Als je gebruik maakt van je bedenkrecht, wordt je terugbetaling uitgevoerd binnen 14 dagen uitgevoerd na de dag waarop we het product van je terugkrijgen.

8. Onze rechten om het contract te beëindigen

8.1. Wij kunnen het contract beëindigen als je het verbreekt. We kunnen het contract voor een product op elk moment beëindigen door je schriftelijk op de hoogte te stellen als:

8.1.1. je ons niet binnen een redelijke termijn nadat wij hierom hebben gevraagd, informatie verstrekt die voor ons noodzakelijk is om de producten te verstrekken, bijvoorbeeld het adres voor verzending; of

8.1.2. je ons niet binnen een redelijke termijn toestaat om de producten aan je te leveren.

8.2. Terugbetalingen. Als we het contract beëindigen in de situaties zoals uiteengezet in clausule 8.1, zullen we al het geld terugbetalen dat je aan ons hebt betaald voor producten die we niet hebben geleverd.

9. Prijs en betaling

9.1. Waar je de prijs voor het product kunt vinden. De prijs van het product (inclusief btw) is de prijs die op de bestelpagina's bij het plaatsen van je bestelling wordt weergegeven. We zorgen ervoor dat de prijs van het aan jou geadviseerde product correct is. Raadpleeg echter clausule 9.4 voor wat er gebeurt als we een fout ontdekken in de prijs van het product dat je hebt besteld. We bieden alternatieve betaalmogelijkheden met Klarna. Als je meer wilt weten over deze mogelijkheid, ga dan naar https://support.gymshark.com/en-US/category/payments, en houd er rekening mee dat aanvullende algemene voorwaarden van toepassing zijn als je voor deze optie kiest. Raadpleeg hiervoor https://cdn.klarna.com/1.0/shared/content/legal/terms/0/en_gb/slice_it_card/

9.2. We zullen wijzigingen in het btw-tarief doorberekenen. Als het btw-tarief verandert tussen je besteldatum en de datum waarop we het product leveren, passen we het btw-tarief dat je betaalt aan, tenzij je het product al volledig hebt betaald voordat de wijziging in het btw-tarief van kracht wordt.

9.3. We kunnen de prijs van onze producten wijzigen. Soms moeten we de prijs van sommige van onze producten aanpassen. Wanneer dit gebeurt, zullen we de prijzen op onze website en in onze app aanpassen. Als je je bestelling voor een product hebt geplaatst vóór de prijswijziging, is de prijs zoals vermeld op onze website of in onze app (indien van toepassing) op het moment dat je je bestelling hebt geplaatst.

9.4. Wat er gebeurt als we een verkeerde prijs opgeven. Het is altijd mogelijk dat, ondanks onze inspanningen, sommige van de producten die we verkopen onjuist geprijsd zijn. Normaal gesproken controleren we de prijzen voordat we je bestelling accepteren en dan zullen we, als de juiste prijs van het product op de besteldatum lager is dan onze vermelde prijs op de besteldatum, het lagere bedrag in rekening brengen. Als wij je bestelling accepteren en verwerken wanneer een prijsfout duidelijk en onmiskenbaar is en redelijkerwijs door jou had kunnen worden herkend als een prijsfout, kunnen we het contract beëindigen, zullen we je het betaalde bedrag terugbetalen, en eisen we retourzending van alle producten die aan jou geleverd zijn.

9.5. Wanneer en hoe je moet betalen. Wij accepteren betalingen via Visa, Mastercard, American Express, PayPal, iDEAL en Apple Pay. We zullen je niets in rekening brengen totdat we de producten aan je verzenden, hoewel de te betalen prijs voor je producten als lopende transacties op de door jou gebruikte betalingsmethode kan verschijnen.

We bieden je ook de mogelijkheid om je aankoop met Klarna Bank (AB) (publ.) te doen.

De beschikbaarheid van deze mogelijkheid is onderhevig aan goedkeuring door Klarna. Meer informatie en de voorwaarden die van toepassing zijn op deze mogelijkheid vind je op https://support.gymshark.com/en-US/article/klarna.

Houd er rekening mee dat we ons het recht voorbehouden om deze mogelijkheid met Klarna op elk moment naar eigen goeddunken in te trekken of op te schorten.

10. Kortingscodes

10.1. Van tijd tot tijd zullen we via e-mail of andere marketingkanalen kortingscodes (“Codes”) vrijgeven. Met deze Codes kan een korting worden toegepast op een nieuwe bestelling bij nl.gymshark.com. Om een Code toe te passen, kun je deze op de aangegeven plaats invoeren tijdens het betaalproces (en vergeet niet om op “toepassen” te klikken).

10.2. Let op:

10.2.1. Codes zijn voor een beperkte periode geldig, zoals aangegeven in de relevante e-mail of marketingcommunicatie en kunnen niet buiten die periode worden gebruikt.

10.2.2. Tenzij nadrukkelijk vermeld in de relevante e-mail of marketingcommunicatie, kunnen Codes alleen gebruikt worden voor artikelen met een volledige prijs en zijn ze niet bedoeld voor artikelen die in de uitverkoop zijn of korting hebben, of om cadeaubonnen te kopen.

10.2.3. Er kan slechts één Code per bestelling worden toegepast. Codes kunnen niet worden gebruikt in combinatie met andere aanbiedingen en zijn niet beschikbaar voor personeel van Gymshark Ltd of een van diens groepsmaatschappijen.

10.2.4. Codes zijn specifiek voor een gebied of winkel, kunnen niet worden ingewisseld voor contant geld en zijn niet overdraagbaar.

10.2.5. Codes hebben geen invloed op verzendkosten.

10.2.6. Geretourneerde artikelen worden terugbetaald tegen de betaalde kortingsprijs (de korting wordt evenredig over de producten verdeeld).Wanneer er een bestelling is geplaatst met een totaalbedrag waarvoor de kortingscode gebruikt kan worden en er worden later artikelen aan ons geretourneerd die met de Code zijn gekocht , waardoor het bestelbedrag onder het niveau komt, dat voor de kortingscode is vereist, kan de aanbiedingswaarde van een eventuele terugbetaling worden afgetrokken. Dit heeft geen invloed op je wettelijke rechten. Er wordt geen korting toegepast op artikelen die later worden vervangen.

10.2.7. Bestellingen zijn afhankelijk van de beschikbare voorraad en van acceptatie door ons. We behouden ons het recht voor om bestellingen te weigeren wanneer, naar onze redelijke mening, een Code niet voor in aanmerking komt voor de bestelling die wordt geplaatst of het onderwerp is van ongepast gebruik of frauduleuze activiteiten.

10.2.8. We behouden ons het recht voor om aanbiedingen op elk moment na redelijke kennisgeving in te trekken, te wijzigen of uit te breiden.

10.3. Bij elke Code worden specifieke aanbiedingsvoorwaarden verstrekt. Voor specifieke informatie die relevant is voor die Code kun je onze e-mail of marketingcommunicatie raadplegen.

11. Onze verantwoordelijkheid voor door jou geleden verlies of schade

11.1. We zijn ten opzichte van jou verantwoordelijk voor voorzienbare verliezen en schade die door ons isveroorzaakt. Als wij ons niet aan deze voorwaarden houden, zijn wij verantwoordelijk voor verlies of schade die je lijdt en die een voorzienbaar gevolg is van onze schending van dit contract, of van ons nalaten om redelijke zorg en vaardigheid te gebruiken. Verlies of schade is voorzienbaar als het duidelijk is dat het zal gebeuren of, als op het moment dat het contract werd gesloten, zowel wij als jij wisten dat het zou kunnen gebeuren.

11.2. We sluiten onze aansprakelijkheid ten opzichte van jou niet uit of beperken deze op geen enkele manier indien het onwettig zou zijn om dit te doen. Dit omvat aansprakelijkheid voor overlijden of persoonlijk letsel veroorzaakt door onze nalatigheid of de nalatigheid van onze werknemers, vertegenwoordigers of opdrachtnemers; voor fraude of frauduleuze verkeerde voorstelling van zaken; voor schending van je wettelijke rechten met betrekking tot de producten (waaronder het recht om producten te ontvangen die zijn zoals beschreven en overeenkomen met de informatie die wij aan je hebben verstrekt, van bevredigende kwaliteit zijn, geschikt zijn voor elk specifiek doel dat aan ons bekend is gemaakt, en geleverd zijn met redelijke vaardigheid en zorg); en voor kapotte producten.

11.3. We zijn niet aansprakelijk voor bedrijfsschade. We leveren de producten alleen voor persoonlijk gebruik. Als je de producten gebruikt voor commerciële, zakelijke of wederverkoopdoeleinden, zijn wij ten opzichte van jou niet aansprakelijk voor winstderving, verlies van zaken, bedrijfsonderbreking of verlies van zakelijke kansen.

12. Hoe we je persoonsgegevens kunnen gebruiken

Hoe we je persoonsgegevens kunnen gebruiken. We zullen je persoonsgegevens alleen gebruiken zoals uiteengezet in onze Privacyverklaring. Die kun je hier lezen: https://support.gymshark.com/en-US/pages/privacy-notice

13. Andere belangrijke voorwaarden

13.1. We kunnen dit contract overdragen aan iemand anders. We kunnen onze rechten en plichten op grond van deze voorwaarden overdragen aan een andere organisatie. We nemen contact met je op om je hiervan op de hoogte te stellen als we dit van plan zijn. Als je het niet eens bent met die overdracht, kun je, binnen zeven dagen nadat we je hierover hebben geïnformeerd, contact met ons opnemen om het contract te beëindigen. Wij zullen je dan alle betalingen die je vooraf hebt gedaan voor producten die niet zijn geleverd, terugbetalen.

13.2. Je hebt onze toestemming nodig om je rechten over te dragen aan iemand anders. Je mag je rechten of plichten op grond van deze voorwaarden alleen overdragen aan een andere persoon als wij hier schriftelijk mee instemmen.

13.3. Niemand anders heeft rechten op grond van dit contract. Dit contract is tussen jou en ons. Geen enkele andere persoon heeft het recht om een van deze voorwaarden af te dwingen.

13.4. We kunnen deze voorwaarden op elk moment wijzigen. We kunnen op elk moment, bijvoorbeeld om wetswijzigingen door te voeren of om een andere reden, wijzigingen in deze voorwaarden aanbrengen. De meest recente versie van onze voorwaarden wordt altijd weergegeven op onze website en/of in onze app, dus kijk daar even naar voordat je een bestelling plaatst, om er zeker van te zijn dat je op de hoogte bent van eventuele wijzigingen die zijn aangebracht sinds je laatste bezoek aan onze website of onze app.

13.5. Als een rechtbank een deel van deze overeenkomst onwettig verklaart, blijft de rest van kracht. Elk van de paragrafen van deze voorwaarden heeft een afzonderlijke werking. Als een rechtbank of relevante autoriteit beslist dat er een of meerdere van deze paragrafen onwettig zijn, blijven de overige paragrafen onverminderd van kracht.

13.6. Als we nog niet tot uitvoering van het contract zijn overgegaan, kunnen we dat later alsnog doen. Als wij er niet onmiddellijk op aandringen dat je iets doet wat je op basis van deze voorwaarden moet doen, of als wij wachten met het nemen van maatregelen tegen je met betrekking tot je contractbreuk, betekent dat niet dat je die dingen niet hoeft te doen en het zal ons niet beletten om op een later tijdstip maatregelen tegen je te treffen.

13.7. Welke wetten op dit contract van toepassing zijn en waar je een gerechtelijke procedure kunt aanspannen. Op deze voorwaarden is het Engelse recht van toepassing, . Je kunt een gerechtelijke procedure met betrekking tot de producten aanspannen bij de Engelse rechtbanken. Als je in Nederland woont, kun je een gerechtelijke procedure met betrekking tot de producten aanspannen bij de bevoegde Nederlandse rechtbank of de Engelse rechtbank. Als wij een gerechtelijke procedure tegen je aanspannen, zullen wij deze aan de Engelse rechtbanken voorleggen. Binnen een maand nadat wij ons op deze bepaling hebben beroepen, heb je het recht om te kiezen voor geschillenbeslechting door een bevoegde Nederlandse rechter.