Valse Gymshark Accounts en Websites

Updated 7 months ago

De wannabes zijn terug... laat je niet beetnemen!

Naarmate Gymshark als wereldmerk groeit, komen er steeds meer nepwebsites en nepproducten op de markt, maar maak je geen zorgen, wij dekken je!

Vervalsers zijn ongelooflijk goed geworden in het maken van behoorlijk overtuigende nep Gymshark advertenties, die, als je erop klikt, je naar een website leiden die beweert echte Gymshark kleding te verkopen, maar waarschijnlijk zijn ze nep!

Hoe herken je een fake

Controleer op het blauwe geverifieerde vinkje;

• Als je een advertentie ziet op sociale media van "Gymshark" maar er is geen blauw vinkje - Dat is niet van ons.

• Als je een advertentie ziet op sociale media die "Gymshark"-artikelen verkoopt, maar de vermelde URL is niet gymshark.com - Dat is niet van ons

• Als iemand je een "sponsordeal" aanbiedt, maar er staat geen blauw vinkje bij - Dat is niet van ons

• VERMIJD: alles met fouten - als een advertentie een vreemde opmaak, vreemde of kwalitatief slechte afbeeldingen of spel-/grammaticafouten bevat, klik er dan niet op.

Controleer de URL;

• Als je een Google-advertentie ziet voor een "Gymshark Sale" of een site die "Gymshark"-artikelen verkoopt, maar de URL is niet gymshark.com - Dat is niet van ons

• VERMIJD: website-URL's met rare namen zoals gymshark-norge.com of gymsharkuswebsite.com -Dat is niet van ons

Voor meer nuttige tips over hoe je een nepwebsite kunt herkennen en hoe je kunt voorkomen dat je het slachtoffer wordt van fraude, ga naar onze Fakes Blog op Gymshark Central.

Valse Sociale Accounts

Helaas zien we regelmatig een aantal valse Gymshark accounts die beweren "PR-coördinatoren" of leden van het "Gymshark Sponsorship" team te zijn en mensen een plaats in hun sponsorprogramma aanbieden - Dat is niet van ons

Wij zouden NOOIT;

• naar jouw persoonlijke gegevens vragen, zoals adres- of bankgegevens

• "Samples" of "product test sessies" of "fotoshoots" aanbieden.

• Vragen om foto's te sturen, van welke aard dan ook!

Ik denk dat ik het slachtoffer ben van een nepwebsite...

Meld het alsjeblieft aan!

We werken heel hard met onze eigen interne Brand Protection teams en met externe partijen zoals de politie, om ervoor te zorgen dat je de best mogelijke ervaring hebt, maar... we hebben jouw hulp nodig!

Als je een nep Gymshark account of advertentie tegenkomt, vragen wij jou om het account te melden bij de betreffende social media platforms en/of de politie als je persoonlijke afbeeldingen en/of gegevens hebt verstrekt.

Als je een aankoop hebt gedaan op een website waarvan je denkt dat het nep is, neem dan contact op met jouw bank, want zij kunnen je misschien helpen! Onze klantenservice staat ook altijd klaar om je te helpen als je vragen hebt. Je kunt ook een meldingsformulier indienen bij ons Internal Brand Protection Team via het onderstaande knopje!

MELD EEN NEPPERD

Als je een vraag hebt of hulp nodig hebt, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Wees voorzichtig!