Support Hub

NL DISCOUNT E-MAIL

Updated 7 months ago

10% korting voor aanmelding e-mail updates:  de Algemene voorwaarden

Ontvang eenmalig 10% korting op je volgende bestelling als je je voor de eerste keer aanmeldt voor onze e-mail updates. (onderstaande voorwaarden zijn van toepassing).

1. De kortingscode is geldig voor een nieuwe bestelling die via onze Nederlandse Gymshark webwinkel geplaatst wordt. De code vervalt op dinsdag 31 december 2022, om 00:00 uur (GMT +1).

2. Je kunt de kortingscode inwisselen door deze tijdens het afrekenen in te voeren in de daarvoor bestemde box. Klik vervolgens op ‘toepassen’ en reken je bestelling af.  

3. Er kan één kortingscode per bestelling gebruikt worden.

4. De kortingscode is niet geldig in combinatie met andere vouchers en/of overige kortingscodes en is niet beschikbaar voor werknemers van Gymshark Ltd of die van Gymshark’s groepsondernemingen.

5. De kortingscode heeft geen invloed op de bezorgkosten. Kijk op onze site voor de relevante bezorgvoorwaarden.

6. Bestellingen zijn afhankelijk van de beschikbare voorraad.

7. De kortingscode is aan een specifieke regio/shop gebonden, kan niet ingewisseld worden voor geld en is niet overdraagbaar.

8. Door de kortingscode te gebruiken, ga je akkoord met de voorwaarden van Gymshark.

9. Geretourneerde producten zullen vergoed worden tegen het afgeprijsde bedrag dat ervoor is betaald (de korting wordt daarbij verrekend met de prijs die per product is betaald). Dit heeft geen invloed op je rechten als consument. Je ontvangt geen nieuwe kortingscode voor de geretourneerde producten.

10. Gymshark behoudt het recht om bestellingen te accepteren of te weigeren indien er, naar redelijk oordeel, een ongeldige kortingscode wordt gebruikt of indien er sprake is van fraude.

11. Gymshark behoudt het recht om de algemene voorwaarden te allen tijde te veranderen of om de actie te beëindigen, indien het tijdig en duidelijk gecommuniceerd wordt. 

12. Deze algemene voorwaarden zijn opgesteld in overeenstemming met de geldige wetten van Engeland en Wales. Promotor - Gymshark Ltd, geregistreerd kantoor op GSHQ Blythe Valley Park, 3 Central Boulevard, Solihull, United Kingdom, B90 8AB.

More Questions?

Please contact our support team here.

Share this article