Stützpunkt

Gymshark Træningsapp

Updated 7 months ago

Det er tid til at opgradere din træning med vores The Gymshark Training App.

Gymshark Training Appen bringer en ny verden af træning til live og forener Gymshark-fællesskabet på ét centralt sted. Udforsk vores træningsbiblioteket, lav dine egne træningsprogrammer/planer, og følg dine fremskridt hele vejen igennem.

Hvor kan jeg få Gymshark-træningsappen?

Gymshark-appen kan downloades de fleste steder. For iOS kan du downloade den via App Store og for Android-brugere via Google Play Store. Vi arbejder hårdt på at gøre appen tilgængelig i alle regioner meget snart!

Hvilke funktioner indeholder appen?

Vores Gymshark Training App er udviklet med dig i tankerne og hjælper dig med at nå dine fitnessmål. Fra styrke træning til HIIT, yoga og alt andet - Gymshark Training App er hos dig.

Her er blot nogle af de mange funktioner vi tilbyder i Gymshark Training App;

• Træning og planer både i fitnesscenteret og derhjemme

• Følg vores forprogrammerede træningsprogrammer, som du selv vælger ud fra dine præferencer, f.eks. efter træningstype, træningstid, udstyr eller kropsdel.

• Følg de samme træningsprogrammer, som dine favorit Gymshark-atleter bruger

• Lav dine egne tilpassede træningsprogrammer, sæt og reps

• Trin-for-trin træningsvideoer til alle niveauer

• Følg din træning og dine fremskridt

Og fik vi nævnt, at appen er 100 % gratis, og at der ikke er nogen reklamer, abonnementer eller ekstra gebyrer!

More Questions?

Please contact our support team here.

Share this article